Fysiotherapie in Rotterdam? 010 - 482 77 57

Fysiotherapie in Oud-Beijerland? 0186 - 62 75 48

Acupunctuur in Rotterdam of Oud-Beijerland

Wat kunt u verwachten?

Wanneer een mens gezond is, is de energiehuishouding in balans. Als deze uit balans raakt, teveel of te weinig Yin of Yang wordt, gaat iemand zich ziek voelen. De balans tussen energiesoorten kan hersteld worden door acupunctuur. Bij de behandeling worden energiestromen gestimuleerd of geremd door naalden op strategische punten in de energiebanen (meridianen) te prikken. In sommige gevallen moet acupunctuur gecombineerd worden met een dieet, waarbij niet het afvallen centraal staat, maar de overeenstemming met wat je aan energie verbruikt en wat je lichaam nodig heeft. 

Verzekering bij acupunctuur

Acupunctuur wordt slechts (gedeeltelijk) vergoed als u een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen heeft afgesloten. Voor meer informatie over deze verzekering kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij of een kijkje nemen op de website van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Hier vindt u een overzicht van verzekeraars die acupunctuur vergoeden. 

Fysiotherapie Swart & Pruijssers - Acupunctuur Acupunctuur en fysiotherapie - Rotterdam en Oud Beijerland Fysiotherapie Praktijk Swart & Pruijssers en Poortwijk - Acupunctuur, fysiotherapie, manueeltherapie
Acupunctuur, fysiotherapie en manueeltherapie - Swart & Pruijssers - Poortwijk